Korting op de Ohlala Slipvibrator

Willie
€39,95 €54,69 pak deze korting
€39,95 €54,69 pak deze korting

Deal Willie.nl | Geniet nu bij erotische shop Willie.nl van korting op Ohlala Slip Vibrator! Nu voor €39,95 i.p.v. €54,69.

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ohlala! Deze slip vibrator is perfect om te dragen tijdens een spannende date. De Ohlala slip vibrator is volledig gemaakt van siliconen waardoor het zacht en flexibel aanvoelt in je slipje. Aan de bovenkant is een ronde verhoging geplaatst die de clitoris extra stimuleert. De Ohlala vibrator heeft 10 vibratiestanden die je kunt bedienen met het drukknopje op de toy zelf of de meegeleverde afstandbediening.

Geef de afstandsbediening bijvoorbeeld aan je lover en laat hem of haar jouw genot bepalen. Niemand zal het merken hoe lekker je zal genieten, alleen jij een je partner. Kan je je genot verbergen? Het compacte formaat past precies in je slip waardoor je het overal naartoe kunt dragen, Ohlala!

Willie Toys Ohlala Slip vibrator

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB oplaadkabel kan worden bevestigt in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. De magneetjes kunnen worden bevestigt aan het artikel. Wanneer deze aan het opladen is, knippert het lampje. Wanneer het artikel volledig is opgeladen brandt deze continu.

De afstandsbediening is niet oplaadbaar, hier moet 1 AAA batterij in bevestigd worden. De afstandsbediening kan gekoppeld worden door het aan en uit knopje hiervan tegelijk met het knopje van de vibrator voor minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Hierna kunnen de verschillende vibratiestanden worden bediend met behulp van de afstandsbediening.

kortingbox
Logo