Bambuswald© serviesset schaap groen

Amazon
€12,49 €23,99 pak deze korting
€12,49 €23,99 pak deze korting

Bambuswald© serviesset groen schaap

Bambuswald© serviesset voor baby’s & kleine kinderen – schaap – kinderservies lepel bord schaal – duurzaam & ecologisch | babybord kinder serviesset ontbijtset zuignap voeren

Update - 2023.01.28Vergeet de coupon niet te claimen
Kleur Groen schaap
Merk Bambuswald
Is vaatwasmachinebestendig Nee
Kan in magnetron Nee

Over dit item

  • ✅ ZO IS ETEN LEUK – ons kinderservies brengt gezellige en sympathieke diermotieven op de eettafel! Hierdoor voelen kleine kinderen van 1 jaar zich gestimuleerd om te proberen zelf vaste voeding te eten. De kinderbordjes bevatten geen BPA of melamine en zijn dus absoluut ongevaarlijk!
  • ✅ VAN NATUURLIJK BAMBOE – het kinderbestek is van duurzaam bamboe gemaakt dat niet vervormt of verkleurd. Het houten bord is breukvast, splintervrij, waterdicht, antislip en aangenaam licht. Daarmee is het kinderservies het perfecte alternatief voor kunststof bordjes, melamine bordjes en keramische bordjes!
  • ✅ MET HANDIGE INDELING – al onze bamboe bordjes zijn onderverdeeld in twee of drie vakken. Dat maakt het voor ouders veel gemakkelijker porties te controleren en levensmiddelen gescheiden te serveren. De kinderbordjes zijn perfect voor groente, fruit, brood, worst, pasta, hapjes, frietjes, enz.
  • ✅ INCL. LEPEL EN ZUIGNAP – de kleurrijke zuignap geeft het bordje een sterke houvast op gladde tafeloppervlaktes. De houten lepel is voorzien van een zachte siliconen lepelschep. Dit voorkomt vanaf het begin ongemakken, ongelukjes en geklieder tijdens het leren eten!
  • ✅ IN EEN MUM VAN TIJD SCHOON – de baby serviesset is heel eenvoudig met de hand af te wassen, zoals je het van onze houten planken en kooklepels gewend bent. Voor een optimaal onderhoud is het verstandig de bamboe oppervlaktes af en toe in te smeren met olie. Het kinderbestek heeft een verrassend lange levensduur en is het perfecte cadeau voor aanstaande of nieuwbakken vaders en moeders!
kortingbox
Logo