Black Friday Deals België 2022

Black Friday wordt gevierd op vrijdag 25 november 2022. Het moment om een koopje te doen. Je vindt bij de meeste online shops op zwarte vrijdag hoge kortingen en tal van acties. Staat er al lang iets op je verlanglijstje, wil je een leuke kerstoutfit of cadeautjes scoren aan een zacht prijsje? Dan is Black Friday het ideale moment om je verlanglijstje af te vinken.

Beste Black Friday Acties en Kortingen 2022

Toon volgende

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is de vrijdag die net na de dag van Thanksgiving valt. Thanksgiving wordt gevierd met familie in de Verenigde Staten en is daar een veel belangrijker feest dan Kerstmis. De dag na Thanksgiving is de aanloop van het kerstshoppen. Mensen staan in lange rijen te drummen om hun slag te slaan want op Black Friday vallen er tal van koopjes te doen. Er worden heel hoge kortingen gegeven. Een aantal jaar geleden is het fenomeen van Black Friday ook naar Europa overgewaaid. Je zou het een pre solden kunnen noemen. Ook bij ons vind je tijdens Black Friday hoge kortingen op electronica, kleding, reizen, … 

Wanneer is het Black Friday in 2022?

In België valt Black Friday op vrijdag 25 november 2022. Black Friday duurt 24 uur. Maar vaak vind je al Pre Black Friday deals en lopen de deals het volledige weekend door.

Welke online shops hebben Black Friday Deals?

De meeste online shops doen mee aan Black Friday en geven die dag hoge kortingen die kunnen oplopen tot 90%. Wij verzamelden op deze pagina de beste deals bij webshops. Dus je hoeft niet de drukte in om je slag te kunnen slaan.

kortingbox
Logo
Enable registration in settings - general