Solden 2022

Zomersolden 2022

De zomersolden starten opnieuw op 1 juli 2022. Ook in de online shops vind je zomersolden. Vind hier de beste kortingen en koopjes tijdens de solden 2022

Zomersolden juli 2022

Wanneer starten de zomersolden 2022?

De zomersolden 2022 starten officieel op 1 juli 2022. Toch starten veel shops hiervoor al met een soort solden namelijk de koppelverkoop. Je kan op die manier al je favoriete koopje scoren alvorens de solden van start gaan.

Hoe lang duren de zomersolden 2022

De zomersolden starten op 1 juli en eindigen op 31 juli. Dus in totaal kan je 31 dagen koopjes en mooie kortingen scoren.

Wanneer gebeurt de 2de afprijzing tijdens de solden?

Dat ligt voor iedere shop anders. Meestal start de 2de afprijzing na 2 weken, dus rond 15 juli. Maar alles hangt wat af van de winkel zelf en hun verkoop. Sommige shops starten dus veel vroeger met hun 2de afprijzing. Hoe langer je wacht, hoe hoger de afprijzing. Maar reken hier niet teveel op want vaak zijn de mooie stukken snel weg en halen ze de 2de afprijzing niet.

Kan je kortingscodes gebruiken tijdens de solden?

Dit hangt van de shop af. Bij sommige winkels mag je de kortingscode gebruiken op afgeprijsde artikelen maar bij de meeste shops is dit niet het geval. Lees dus altijd eerst de voorwaarden.

kortingbox
Logo
Enable registration in settings - general