Verlopen

EufyCam 2C Pro (Add-On Camera)

Amazon
€109,99 €139,00 pak deze korting
€109,99 €139,00 pak deze korting

eufy Security, eufyCam 2C Pro Wireless Home Security-uitbreidingscamera, 2K-resolutie, batterijduur van 180 dagen, compatibel met HomeKit, IP67-weerbestendig, nachtzicht en geen maandelijkse kosten

eufy eufyCam 2C Pro (Add-On Camera)

Dit is een Amazon Deal Nederland 🇳🇱

Aanbevolen toepassingen voor productNachtsicht
Merkeufy security
ModelnaamT81423D1
AansluitingstechnologieDraadloos
Speciale kenmerkenNachtzicht
Gebruik binnen/buitenBuiten
EnergiebronBatterij aangedreven
ConnectiviteitsprotocolWifi
Soort montageWandmontage
Resolutie voor video-opname1080p, 2K


Over dit item

  • 2K-resolutie: wanneer het op beveiliging aankomt, zit het hem in de details. Zie precies wat er in en rond uw huis gebeurt in haarscherpe 2K-beelden.
  • Een half jaar beveiliging met 1 oplaadbeurt: vermijd het regelmatig slepen met apparatuur om de batterij op te laden en geniet van een batterijduur van 180 dagen met een enkele oplaadbeurt.
  • Gedetailleerd nachtzicht: bekijk opnames of livebeelden in haarscherpe helderheid, zelfs ‘s nachts, om duidelijk te zien wie u een bezoekje brengt.
  • De waarschuwingen die ertoe doen: de technologie voor het detecteren van personen stelt de camera in staat om op intelligente wijze lichaamsvormen en gezichtspatronen te detecteren. Dit zorgt ervoor dat u alleen een melding krijgt als er een persoon aan de deur staat en niet als er een dier langsloopt.
  • Klaar voor elk type weer: de eufyCam 2C Pro is voorzien van IP67-certificering voor weerbestendigheid en gemaakt om de elementen te weerstaan.
kortingbox
Logo