LEFANT P1 Robotstofzuiger 5500PA

Amazon
€209 €499 Koop Nu
Onthul kortingscode
€209 €499 Koop Nu
Onthul kortingscode

LEFANT P1 Robotstofzuiger 5500PA

Amazondeal met couponcode! Vergeet coupon niet aan te vinken!

LEFANT P1 Robotstofzuiger met camera, 5500 Pa, 230 minuten levensduurwifi/app/Alexa, robotstofzuiger 25 cm, ideaal voor dierenharen 


Over dit item

  • Meer dan alleen een huisdiercamera: een afneembare huisdiercamera met een speciaal voor huisdieren ontworpen haarverzamelaar. Het kan je huis schoon houden terwijl je je huisdier vermaakt.
  • HD-videogesprekken: HD-video en helder nachtzicht om de veiligheid van je huisdier en je huis altijd te controleren. Als je huisdier alleen thuis is, gebruik dan de stem van het kind en antropomorfe uitdrukkingen om in real-time met je huisdier te communiceren, te chatten en te spelen, zodat het altijd je liefde en zorg kan voelen.
  • Borstelloos zuigmonddesign: P1 is uitgerust met een geavanceerd borstelloze 5500 Pa mondstuk en twee zijborstels die speciaal zijn ontwikkeld om haren en stof te raken en te voorkomen dat ze in de machine verstrikt raken. 90% reinigingsafdekking. Een uitgebreide oplossing voor het probleem van losse haren en veel in huisdiergezinnen.
  • Kleine robotstofzuiger: met een diameter van slechts 25 cm kan hij in nauwe gebieden komen om huisdieren te vinden en te reinigen en kan trappen detecteren om vallen te voorkomen. Tot 230 minuten looptijd en schakelt automatisch weer op als de accu leeg is. Kan via de spraakopdrachten van Alexa en Google Home worden aangestuurd.
  • 【Laag lawaai en afdekking voor het gezicht IML en verboden gebied】 De robotstofzuiger werkt met 55 decibel en stoort de huisdieren of de rust van de mensen niet. Het IML-proces voorkomt dat de robot door huisdieren wordt bekrast en behoudt zijn heldere kleuren voor lange tijd. Het pakket wordt geleverd met een virtuele magneetstrip, waarmee je verboden gebieden voor de reiniging van de robotstofzuiger kunt instellen, zoals gebieden waar kinderen spelen, toiletten enz.
  • Eenvoudige bediening: met de Lefant-app of afstandsbediening kun je je robotstofzuiger altijd en overal bedienen, het zuigvermogen, het reinigingsprogramma enz. instellen. Bovendien kun je met een eenvoudige spraakopdracht met de Google of Alexa Assistant met de stofzuiger beginnen. * Opmerking: alleen 2,4 GHz Wi-Fi wordt ondersteund.
  • Grote 350 ml mand: vermindert de frequentie van het reinigen van afval (eenmaal per week), tweelaagse filtratie en weiger secundaire vervuiling.
kortingbox
Logo