Verlopen

Monopoly Stranger Things Collectors voor € 28,74

Amazon
€ 28,74 € 52,88 ga naar actie
€ 28,74 € 52,88 ga naar actie

Bij Amazon.nl koop je nu de Monopoly Stranger Things Collectors Edition voor € 28,74. Elders vond ik het goedkoopst bij de spelvariant voor € 52,88. Weet dat bij Amazon prijzen zeer snel kunnen wijzigen, dus snel zijn is de boodschap.

  • STRANGER THINGS THEMA: gebaseerd op de populaire Stranger Things Serie
  • COLLECTORS EDITIE: voor de echte fans – pionnen en artwork gebaseerd op de populaire serie
  • PIONNEN: elke token is gebaseerd op een personage uit de serie
  • GLOW IN THE DARK: de dobbelstenen hebben speciaal glow in the dark effect

Omschrijving

In de Monopoly Stranger Things Collectors Edition doemt de Upside Down groter op dan ooit tevoren! Fans van de Netflix Original serie kunnen genieten van een geweldige unboxing ervaring met illustraties geïnspireerd op de show.

Spelers racen tussen de tunnels onder Hawkins om zoveel mogelijk eigendommen te kopen. In plaats van Huizen en Hotels, bevat deze editie van het bordspel Monopoly Forten en schuilplaatsen, en de schuilplaatsen gloeien in het donker. Kijk uit voor de Upside Down kaarten – ze kunnen speciale krachten bieden en een fortuin veranderen! De laatste speler in Monopoly Stranger Things Collectors Edition met geld wanneer alle andere spelers failliet zijn gegaan, wint.

Monopoly Stranger Things Collectors

54,99
Laatste update was op: december 22, 2020 7:45 am

Monopoly Stranger Things Collector's Edition doemt de ondersteboven groter op dan ooit tevoren! Fans van de Netflix Original-serie kunnen genieten van een geweldige unboxing-ervaring met illustraties geïnspireerd door de show.

kortingbox
Logo