Verlopen

Prijskraker Echo Dot (4e generatie) – smart assistant speaker met Alexa

Amazon
€29,99 €48,13 ga naar actie
€29,99 €48,13 ga naar actie

De Echo Dot Echo Dot (4e generatie) is momenteel niet te verkrijgen op Amazon.nl maar wel op Amazon.fr voor een scherpe prijs.

  • Maak kennis met Echo Dot – Echo Dot (4e generatie) maakt verbinding met Alexa, een in de cloud gebaseerde spraakdienst, om muziek af te spelen, timers en alarmen in te stellen, compatibele Smart Home-apparaten te bedienen en meer.
  • Aanbevolen taal – Engels UK is de aanbevolen taal om toegang te krijgen tot Skills en voor een optimale muziekervaring. Aanbieders van muziekstreams, de Alexa-app en klantenservice zijn alleen beschikbaar in het Engels. Nederlands is niet beschikbaar.
  • Beheer je entertainment met je stem – Stream muzieknummers van Amazon Music Unlimited, Spotify en TuneIn. Koppel met een andere Echo Dot (4e generatie) voor stereogeluid of stream muziek van andere populaire audiodiensten via Bluetooth met je smartphone of tablet (vereist een Bluetooth-verbinding vanaf een compatibel apparaat, spraakbesturing wordt niet ondersteund).
  • Klaar om te helpen – vraag Alexa om muziek af te spelen, vragen te beantwoorden, het NOS-nieuws en internationale zenders af te spelen, het weer te delen, alarmen in te stellen en meer.
  • Beheer je smart home – Gebruik je stem om lichten aan te zetten en stekkers in te schakelen bij compatibele apparaten.
  • Neem contact op met anderen – Bel of stuur handenvrij een bericht aan iedereen met een ondersteund Echo-apparaat of de Alexa-app. Maak direct contact met andere kamers in je huis of kondig iets aan in elke kamer met een compatibel Echo-apparaat.
  • Ontworpen om je privacy te beschermen – gebouwd met meerdere lagen van privacy-bescherming en -controle, waaronder een Microfoon Uit-knop waarmee de microfoons elektronisch worden uitgeschakeld.
kortingbox
Logo