Verlopen

Razer Kishi voor Android (Xbox GamePass)

Amazon
€32,99 €55,23 pak deze korting
€32,99 €55,23 pak deze korting

Razer Kishi voor Android (Xbox GamePass) – Gamepad voor smartphone (USB-C-verbinding, aangepaste pasvorm voor mobiele telefoons, analoge stick) zwart

Over dit item

  • Analoge sticks voor een betere nauwkeurigheid en een betere aanraakgevoeligheid: Verbeter je prestaties met een console-achtige controller met knoppen aan de voorkant, triggers en een richtingskruis voor extra controle.
  • Past op de meeste Android-apparaten voor een gelijkmatige compatibiliteit: Het flexibele ontwerp van de controller maakt het mogelijk om hem aan veel mobiele telefoons en tablets te bevestigen. Ze zal je nooit loslaten
  • Spel zonder vertraging voor een soepele bediening: In tegenstelling tot draadloze Bluetooth controllers die last hebben van vertraging, heeft deze controller geen vertraging omdat hij rechtstreeks verbinding maakt met de oplaadpoort van je toestel – je knoppen reageren onmiddellijk.
  • Type C oplaadaansluiting voor het opladen van je apparaat tijdens het gebruik: Als de batterij van je telefoon of tablet bijna leeg is terwijl je speelt met de controller er nog aan, sluit dan een oplaadkabel aan op de controller om het apparaat op te laden.
  • Ergonomisch ontwerp voor een comfortabele handgreep: Ontworpen voor lange gamesessies, de controller is aangenaam om vast te houden. De ideale plaatsing van de knoppen maakt elke druk natuurlijk en intuïtief.
kortingbox
Logo