Soundcore by Anker Space Q45 hoofdtelefoon

Amazon
€109,99 €139,95 pak deze korting
€109,99 €139,95 pak deze korting

Soundcore by Anker Space Q45 koptelefoon met actieve ruisonderdrukking, tot wel 98% minder ruis, 50 u speeltijd, appbediening, LDAC Hi-Res Wireless Audio, comfortabel, duidelijk bellen, Bluetooth 5.3

Dit is een Amazon Deal Nederland 
Deze deal is geplaatst 29 juni om 20:40. De prijzen, acties en voorraad kunnen op elk moment veranderen. Kijk op webshop van Amazon Nederland  voor het huidige aanbod, door op de button te klikken.
MerkSoundcore
ModelnaamSoundcore by Anker Space Q45
KleurBlauw
VormfactorOver het oor
AansluitingstechnologieDraadloos
Speciale kenmerkenSpace Q45 koptelefoon met actieve ruisonderdrukking
Inbegrepen componentenHoofdband
Leeftijdscategorie (beschrijving)Volwassene
MateriaalKeramiek
GeluidscontroleActieve ruisonderdrukking


Over dit item

  • 98% minder ruis op reis: het volledig vernieuwde ruisonderdrukkingssysteem houdt een groter bereik aan storende geluiden, van vliegtuigmotoren tot huilende baby’s. Dus waar u ook naartoe gaat, u kunt genieten van uw persoonlijke ruimte./
  • Maak elke ruimte van uzelf: of u nu binnen, buiten, onderweg naar uw werk of in een vliegtuig bent, de adaptieve ruisonderdrukking van de Space Q45 selecteert automatisch een niveau dat geschikt is voor uw omgeving. U kunt bovendien de app gebruiken om 1 van de 5 niveaus voor ruisonderdrukking te kiezen.
  • Ideaal voor op reis: 50 uur speeltijd in de ruisonderdrukkingsmodus is genoeg om rond de wereld te vliegen zonder dat u hoeft op te laden. In de normale modus hebt u tot 65 uur speeltijd. Is de accu bijna leeg, laad die dan 5 minuten op voor 4 uur speeltijd.
  • Hoor elk detail: de drivers van 40 mm hebben een baanbrekend dubbellaags membraan van zijde en keramiek om geluid te produceren met een intense bas en heldere hoge tonen. De Space Q45 koptelefoon met ruisonderdrukking ondersteunt ook LDAC voor Hi-Res Audio Wireless-geluid.
  • Meer dan comfort: de Space Q45 koptelefoon met ruisonderdrukking combineert een verfijnd ontwerp, een ergonomische constructie en comfortverhogende details voor een harmonieuze draagervaring.
kortingbox
Logo